Naši strojevi su većeg kapaciteta i ciklusi znatno kraće traju. U kućnim strojevima ne možete oprati velike komade kao poplune i deke. Ako se i potrudite i operete nekoliko mašina nemate ih gdje staviti sušiti. Sve ovo su razlozi da nam se obratite s povjerenjem.

U našoj praonici rublja nema miješanja rublja.Svaka narudžba se pere zasebno. Time Vam garantiramo maksimalnu higijenu i kvalitetu.

Kemijsko čišćenje bolje uklanja masnoću, ali znoj iz odjevnih predmeta puno bolje reagira na vodeno pranje.

PRAONICA TEUTA  nudi sve moguće kombinacije vezane za usluge pranja, sušenja i peglanja posteljnog, higijenskog, restoranskog, odjevnog i radnog rublja po komadu. Moguća je usluga samo peglanje svega navedenoga, samo sušenja ili  pranje, sušenje i slaganje.

PRAONICA TEUTA  preferira dogovaranje dugoročne suradnje jer tako znam bolje planirati poslove za odraditi . Klijent ima benefit jer je cijena usluga  povoljnija, i siguran je da će sve biti odrađeno kako je dogovoreno i na vrijeme.
Kontaktirajte nas za više informacija.

Preuzimanje i dostava rublja je namijenjena samo velikim partnerima .Sama lokacija na kojoj se PRAONICA TEUTA nalazi je vrlo zahvalna i nalazi se na prometnoj lokaciji , te uvijek se može naći parkin mjesto za dostaviti ili preuzeti rublje.

Sve usluge u PRAONICI TEUTA možete plaćati gotovinom ili  po ponudi preko  transakcijskog računa. Plaćanje karticama nije omogućeno.

Kontakt s nama možete ostvariti  dolaskom na adresu praonice, Vukovarska 148 u Splitu – zgrada Belvedere ,  pozivom na broj  095/380-6545  ,  slanjem e-maila na  praonica.teuta@gmail.com   ili putem kontakt forme na našoj web stranici.