Usluge

Sve naše usluge smo prilagodili klijentima  i nadamo se da ćemo na ovaj način pokriti većinu Vaših potreba. Svakom klijentu se pristupa individualno, koristimo isključivo profesionalne strojeve i ekološke deterdžente čime omogućujemo najveću moguću higijenu i kvalitetu.

Jako zaprljano rublje naplaćuje se 50% od osnovne cijene, a rublje s neperivim mrljama (Fe, Cu i Zn) ne uključujemo u proces pranja. Pranje svog dostavljenog rublja je isključivo strojno i tretira se prema navedenoj deklaraciji. Ako je rublje bez odgovarajuće deklaracije odgovornost za njegovo tretiranje preuzima kupac.

Nudimo uslugu  pranja, sušenja, glačanja i pakiranja hotelskog ,apartmanskog i restoranskog rublja, kao i odjeće, deka, posteljine, košulja, radnih uniformi i  svega ostalog što je potrebno kako malim kućanstvima tako i većim poslovnim subjektima.

Pranje rublja

Najviše pažnje pridajemo kvaliteti našeg posla.  Detaljno pregledavamo sve rublje koje smo zaprimili, ne dozvoljavamo greške.

Usluga 4 u 1

Usluga 4 u 1  je usluga namijenjena domaćinstvima kod koje je uključeno pranje, sušenje, peglanje i pakiranje rublja.  Može se primijeniti na sve rublje koje je navedeno u našem cjeniku, osim onoga koje se ne pegla, a to su uglavnom (prekrivači, zaštite za madrace, navlake za madrace, deke / štep deke, popluni i jastuci), te razne jakne. Usluga 4 u 1  naplaćuje se isključivo po komadu, a sve cijene možete pronaći u našem cjeniku.

Usluga Fjaka  

Usluga Fjaka  odnosi se na pranje i sušenje svih vrsta deka/štep deka, popluna, prekrivača za krevet, zaštita za madrace, navlaka za madrace i jastuka. Najčešći periodi korištenja ove usluge su jesen i proljeće, iako to ne mora uvijek biti pravilo. Usluga se naplaćuje isključivo po komadu.

Usluga Spiza

Usluga Spiza namijenjena svim ugostiteljima (restorani, Pizzerije, konobe, pekare i slično). Odnosi se na pranje, sušenje i peglanje svog restoranskog rublje iz našeg cjenika. Usluga se  naplaćuje po  komadu. Za sve ugovorne klijente odobravamo dodatne popuste i mogućnost dostave, što sa svakim klijentom dogovaramo individualno.

Usluga Furešt

Usluga Furešt  je namijenjena svim malim iznajmljivačima, hostelima i obiteljskim hotelima. Odnosi se na pranje, sušenje i peglanje svog posteljnog i higijenskog rublje iz našeg cjenika. Usluga se naplaćuje po kilogramu, a za manje količine po komadu. Za sve ugovorne klijente odobravamo dodatne popuste i mogućnost dostave, što sa svakim klijentom dogovaramo individualno.

Usluga Nautica   

Usluga Nautica   je namijenjena svim malim brodarima, jahtama i odnosi se na pranje, sušenje i peglanje svog posteljnog i higijenskog rublja iz našeg cjenika. Usluga se naplaćuje po komadu. Za sve ugovorne klijente odobravamo dodatne popuste i mogućnost dostave, što sa svakim klijentom dogovaramo individualno.

Usluga Šumpreš

Usluga Šumpreš  namijenjena je svima kojima se hrpa neopeglanog rublja nikako ne smanjuje. Evo usluge koja je kao stvorena za vas. Skupite sve oprano rublje, donesite ga nama i stvar je riješena. U vrlo kratkom roku rublje će vam biti ispeglano i spremno za isporuku. Usluga se naplaćuje po komadu po  važećem cjeniku.

Usluga Tiramol

Usluga Tiramol   je namijenjena za  sve one koji imaju problema sa sušenjem rublja, da li zbog nedostatka prostora za sušenje ili zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. Pripremili smo uslugu sušenja već opranog i mokrog rublja. Usluga sušenja se naplaćuje po mašini osušenog rublja .

Sve cijene usluge pranja i sušenja rublja kao i  svih ostalih usluga možete pronaći u cjeniku. Za download cjenika u PDF formatu kliknite na ovaj botun ispod teksta. Osim cjenika svakom korisniku naših usluga savjetujemo da pogleda i pročita Opće uvjete poslovanja.

Cjenik naših usluga